Studeren

Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Criminologie in Leiden en denk je erover na deze studie te gaan doen? CoDe biedt scholieren de mogelijkheid om samen met een student tijdens een individuele meeloopdag de studie en stad te verkennen. De scholieren zullen gekoppeld worden aan een student en samen zullen zij verschillende colleges of werkgroepen bijwonen. Op deze manier kunnen scholieren hopelijk een beter geïnformeerde keuze maken voor hun vervolgstudie. Deze dagen worden het hele jaar door georganiseerd. Wil jij graag een individuele meeloopdag? Mail dan naar code-secretaris@law.leidenuniv.nl.

Als lid van CoDe kan je met 5% korting je studieboeken bestellen.  Je bestelde boeken worden gewoon gratis thuisbezorgd! Klik hier om naar de bestelpagina te gaan. Op deze pagina krijg je een lijst te zien waarop alle boeken die je per studiejaar en semester nodig hebt. De boekenlijst voor het eerste semester is beschikbaar rond augustus. Voor het tweede semester kan je je boeken bestellen rond januari. Succes met studeren!

 

LET OP! Om de korting te ontvangen is het van belang dat je bestelling minimaal twee verschillende Nederlandse studieboeken bevat.

Hulp nodig bij het leren voor je tentamen? Boek je training bij TentamenTrainingen.nl! Schiet je al in de stress wanneer je nadenkt over de aankomende tentamens en kun je wel wat hulp gebruiken? Geen zorgen! De docenten van TentamenTrainingen.nl zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid bent. Samen met onze docenten bespreek je de lastigste onderwerpen en oefen je met tentamenvragen. Maar dat is niet alles! Als lid van CoDe ontvang je altijd 20% korting op je trainingen. Boek nu met 20% CoDe-korting!

CoDe evalueert alle criminologische vakken die gegeven worden tijdens de bachelor en de masters. Na goedkeuring van de vakdocenten worden de verslagen op de website gepubliceerd. Ben je benieuwd hoe criminologiestudenten de vakken beoordelen? Klik dan hier!

Word lid van Corpus Delicti

de studievereniging voor Criminologie in Leiden