Lidmaatschap

Studievereniging Corpus Delicti

Lid worden van Corpus Delicti ?

Voor alle vragen omtrent het lidmaatschap kun je mailen naar code-secretaris@law.leidenuniv.nl.

 

Lid worden

Voor slechts €20,- ben je een heel jaar lid van CoDe en kun je genieten van tal van excursies, reizen, feestjes, lezingen, borrels en nog veel meer. Inschrijven kan het hele jaar door!

Vrienden van CoDe

In het verenigingsjaar 2017-2018 is door het Vijftiende Bestuur de Stichting “Vrienden van CoDe” opgericht. Deze stichting heeft ten doel het blijven betrekken van oud-leden bij de vereniging en haar leden. Hiermee wordt een verandering in gang gezet die ervoor zal zorgen dat het systeem van Alumnileden vervangen wordt door de Stichting “Vrienden van CoDe”. Het belangrijkste doel van dit systeem zal is dat de Alumni geen standaardbedrag meer betalen als contributie en overgaan op een donatie in plaats van contributie. Er zal sprake zijn van een minimale donatie van 6,50 euro per jaar voor de donateurs van de Stichting “Vrienden van CoDe”. In ruil voor deze donatie zal het Bestuur een activiteit organiseren om de Alumni betrokken te houden bij CoDe. Naast de Vrienden van CoDe-activiteit kunnen de Vrienden van CoDe benaderd worden om te helpen bij enkele relevante algemene CoDe-activiteiten, zoals het symposium en formele activiteiten. Dit zorgt voor binding tussen de reguliere CoDe-leden en Vrienden van CoDe. Vrienden van CoDe worden op de hoogte gehouden van de activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd door middel van een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief, die ieder kwartaal verzonden wordt, zullen de georganiseerde activiteiten worden besproken en komen ook relevante aankomende evenementen aan bod. Leden die zich uitschrijven en hebben aangegeven op het wijzigingsformulier dat zij afstuderen zullen een persoonlijke email krijgen over het donateurschap.

 

Gegevens wijzigen en lidmaatschap omzetten of opzeggen

Om je gegevens te kunnen wijzigen kun je in de ledenomgeving je gegevens wijzigen. Om je lidmaatschap om te zetten in een donateurschap aan de Vrienden van CoDe of je lidmaatschap op te zeggen dien je dit wijzigingsformulier in te vullen en te mailen naar code-secretaris@law.leidenuniv.nl. Een opzegging dient te gebeuren vóór 1 september voorafgaande aan het nieuwe collegejaar. Indien dit later gebeurt, behoudt CoDe zich het recht voor om contributiegeld af te schrijven.