Partners

CoDe wordt mede mogelijk gemaakt door:

Knaek

Knaek

De Knaek-pas biedt studenten flinke extra kortingen: in iedere studentenstad bij twintig grote bedrijven, zoals McDonalds, Subway, Domino’s, Aktiesport en Smullers. De kortingen worden elk jaar door studenten zelf samengesteld. Extra mooi: je kunt onbeperkt, dus écht zo vaak je wilt, gebruikmaken van de Knaek-kortingen. Bovendien is er een handige Knaek-app: door deze app aan te schaffen krijg je dezelfde kortingen. Vraag het bestuur of er nog Knaek-passen over zijn of vraag er zelf een aan

Talent & Pro

Talent & Pro

Wij zijn een detacheringsspecialist, met focus op de financiële dienstverlening en jouw ontwikkeling. Met liefst 15 betaalde traineeships, van Compliance/CDD tot Casemanager en Business IT bieden we starters een breed palet aan ontwikkelmogelijkheden. Onze young professionals doen kostbare ervaring op bij alle grote financiële instellingen. Jouw voordeel? Een vast contract bij hét ontwikkelbedrijf van Nederland. Jobhoppen bij de gaafste opdrachtgevers. Je kennis continu bijspijkeren aan onze Academy. Een People Manager als persoonlijke coach en een kalender vol toffe bedrijfsevenementen. Bezoek ons op www.talent-pro.com voor nieuws en inspiratie!

Kluwer

Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische, fiscale en overheidsprofessionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken. Voor Wolters Kluwer betekent dit dat ons aanbod van online informatie sterk groeit en dat wij investeren in innovatieve, technologische oplossingen. Daarmee helpen we het werk van professionals minder complex en efficiënter te maken. Daarbij helpen we hen ook bij het nemen van cruciale beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm. In samenwerking met CoDe krijgen de studenten elk jaar hun favoriete wettenbundel.

Joor it

Joor it

Joor it heeft een strakke organisatie en snelle verwerking van e-mail en opdrachten, en is bijna altijd in staat iedere opdracht binnen 5 werkdagen uit te leveren. Echte spoedopdracht? Geen probleem, met een beetje geluk gaat deze vandaag nog de deur uit. Leden van CoDe krijgen daarnaast een fikse korting op hun al dan niet bedrukte kledingstukken!

Leids Universiteits Fonds

Leids Universiteits Fonds

Het LUF zet zich sinds 1890 in om de bloei van de Universiteit Leiden te bevorderen. Met giften van Leidse alumni en het rendement op ons vermogen steunen wij projecten van studenten, promovendi en hoogleraren. Zo draagt het LUF al 125 jaar bij aan opmerkelijke Leidse wetenschap. Daarnaast organiseert het LUF activiteiten voor alumni, zoals de dies voor alumni in februari en de Cleveringabijeenkomsten rond 26 november.

TentamenTrainingen.nl

Workrate

Workrate

Workrate is een uniek en gespecialiseerd beveiligingsbedrijf dat een belangrijke rol speelt in het effectief beveiligen van datacenters en vergelijkbare sectoren. Als beveiliger houden jij en je team je o.a. bezig met rondes lopen en camerabeelden observeren. Voor deze beveiligersfunctie hoef je dus allerminst een spierbundel te zijn.

Workrate biedt een goed salaris, toeslagen buiten de reguliere kantoortijden, flexibiliteit, uitdagend werk, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. De ideale bijbaan die jij met je studie kan combineren.

TPS

TPS

The Perfect Start: dat is waar TPS voor staat. Jouw perfect start in de compliance-wereld, om precies te zijn. Na je studie Criminologie ligt de wereld aan je voeten. Maar welke baan past er nu bij jou? Binnen ons traineeship Compliance kun jij als criminoloog mooie stappen maken. Zo kun jij als CDD-analist een bijdrage leveren aan een veilige maatschappij en hierbij jouw analytische skills inzetten. Start met dit ontwikkeltraject van twee jaar en groei razendsnel door binnen compliance, privacy of digital forensics. Meer weten? Check www.tpsgroep.nl

Spandaw & Veltman

Spandaw & Veltman

Spandaw & Veltman is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in integriteit en criminologie, een unieke combinatie in Nederland. Wij zijn een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend recherchebureau (POB 1243) van waaruit wij uiteenlopende typen feitenonderzoeken uitvoeren bij vermoedens van fraude en integriteitsschendingen. Vanuit de criminologie leggen wij ons toe op wetenschappelijk onderzoek, in het bijzonder naar ondermijning. Daarnaast verrichten wij CDD/KYC-onderzoek. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten.

YoungCapital NEXT

YoungCapital NEXT

YoungCapital NEXT is dé talentontwikkelaar voor Young Professionals. Dit doen wij in de vorm van 2-jarige Talent Programs, waar aandacht voor jou en jouw ontwikkeling voorop staat. Speciaal voor jou hebben wij een CDD-programma waarin jij in hard & soft skills wordt opgeleid. Jouw studie ‘criminologie’ legt een goede basis en wij regelen jouw specialisatie naar CDD! Middels een 5-daagse bootcamp word jij klaargestoomd om als beste CDD-analist aan de slag te kunnen bij bijvoorbeeld bij Rabobank of ING. Je krijgt vanuit ons coaching, begeleiding en training om je carrière verder te boosten. Solliciteer nu en ga de uitdaging aan!

De Volksbank

De Volksbank

Bij de Volksbank draait het niet alleen om geld, maar ook om een beter Nederland. Zo maken we samen met onze merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen maatschappelijke impact en brengen we met de belofte ‘beter voor elkaar’ Nederland verder. Jij kan samen met ons impact maken en bijdragen aan de bescherming van de bank en klanten tegen allerlei vormen van criminaliteit. In functies als analist, compliance officer, medewerker fraude, adviseur veilig bankieren of medewerker crime help je awareness te creëren, complexe klantdossiers te onderzoeken en witwassen, terrorismefinanciering en andere criminaliteit op te sporen en te bestrijden.

Werk ook samen met de grootste en actiefste
criminologie vereniging van Nederland!

Met meer dan 850 leden en 60 alumni bereik je direct de nieuwe generatie criminologen

In samenwerking met:

Faculteit Rechtsgeleerdheid – Universiteit Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een van de grotere faculteiten van Universiteit Leiden. Met haar internationale oriëntatie en haar wortels diep in de Nederlandse rechtsorde, heeft de faculteit vele generaties juristen opgeleid voor de kernfuncties van de rechtsstaat. In haar onderzoek beperkt de faculteit zich niet tot een enkel speerpunt, maar streeft ze naar excellent en innovatief onderzoek over de volle breedte van het recht. De faculteit in het algemeen en de afdeling Criminologie in het bijzonder werken nauw samen met de studievereniging Corpus Delicti. Zonder de samenwerking en ondersteuning van hen zou veel van wat wij doen niet mogelijk zijn.

Nederlandse Vereniging voor Criminologie – NVC

Op 17 juni 1974 werd de Nederlandse Vereniging voor Kriminologie opgericht – omdat criminologie toentertijd met een ‘k’ werd geschreven was de verenigingsnaam NVK. Op de ledenvergadering van 5 februari 2013 stemde iedereen echter voor de naamsverandering en sindsdien is de verenigingsnaam NVC.

De NVC wil de belangen behartigen van de Nederlandse criminologie en van alle (aankomende) Nederlandse criminologen. Zij richt zich hierbij nadrukkelijk op mensen uit verschillende disciplines, die werkzaam zijn op het terrein van de criminologie. Voor haar leden belegt de NVC regelmatig gratis themabijeenkomsten over actuele onderwerpen. Voorts wordt ieder jaar een congres georganiseerd dat een beeld geeft van recent Nederlands onderzoek op het terrein van de criminologie. CoDe is hier elk jaar aanwezig om ondersteuning te bieden op het congres.