Partners

Samen maken we CoDe mogelijk

Partners

CoDe wordt mede mogelijk gemaakt door:

knaek

Knaek

De Knaek-pas biedt studenten flinke extra kortingen: in iedere studentenstad bij twintig grote bedrijven, zoals McDonalds, Subway, Domino’s, Aktiesport en Smullers. De kortingen worden elk jaar door studenten zelf samengesteld. Extra mooi: je kunt onbeperkt, dus écht zo vaak je wilt, gebruikmaken van de Knaek-kortingen. Bovendien is er een handige Knaek-app: door deze app aan te schaffen krijg je dezelfde kortingen. Vraag het bestuur of er nog Knaek-passen over zijn of vraag er zelf een aan op https://www.knaek.nl/studentenkorting/leiden
TenP

Talent & Pro

Wij zijn een detacheringsspecialist, met focus op de financiële dienstverlening en jouw ontwikkeling. Met liefst 15 betaalde traineeships, van Compliance/CDD tot Casemanager en Business IT bieden we starters een breed palet aan ontwikkelmogelijkheden. Onze young professionals doen kostbare ervaring op bij alle grote financiële instellingen. Jouw voordeel? Een vast contract bij hét ontwikkelbedrijf van Nederland. Jobhoppen bij de gaafste opdrachtgevers. Je kennis continu bijspijkeren aan onze Academy. Een People Manager als persoonlijke coach en een kalender vol toffe bedrijfsevenementen. Bezoek ons op www.talent-pro.com voor nieuws en inspiratie!
9789013151817-Wolters-Kluwer-Collegebundel-2019-2020_large_nw

Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische, fiscale en overheidsprofessionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken. Voor Wolters Kluwer betekent dit dat ons aanbod van online informatie sterk groeit en dat wij investeren in innovatieve, technologische oplossingen. Daarmee helpen we het werk van professionals minder complex en efficiënter te maken. Daarbij helpen we hen ook bij het nemen van cruciale beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm. In samenwerking met CoDe krijgen de studenten elk jaar hun favoriete wettenbundel.
joorit

Joor it

Joor it heeft een strakke organisatie en snelle verwerking van e-mail en opdrachten, en is bijna altijd in staat iedere opdracht binnen 5 werkdagen uit te leveren. Echte spoedopdracht? Geen probleem, met een beetje geluk gaat deze vandaag nog de deur uit. Leden van CoDe krijgen daarnaast een fikse korting op hun al dan niet bedrukte kledingstukken!
LUF site 2.0

Leids Universitair Fonds

Het LUF zet zich sinds 1890 in om de bloei van de Universiteit Leiden te bevorderen. Met giften van Leidse alumni en het rendement op ons vermogen steunen wij projecten van studenten, promovendi en hoogleraren. Zo draagt het LUF al 125 jaar bij aan opmerkelijke Leidse wetenschap. Daarnaast organiseert het LUF activiteiten voor alumni, zoals de dies voor alumni in februari en de Cleveringabijeenkomsten rond 26 november.
SIL logo site

SILverslagen

SILverslagen (Stichting Intermediair Leiden) is een stichting voor en door studenten van de Universiteit Leiden. Met behulp van hoorcollege-, werkgroep- en literatuursamenvattingen ondersteunen wij studenten tijdens het semester en in de voorbereiding voor hun tentamens. Alle leden van CoDe krijgen 20% korting bij aanschaf van hun SILverslagen! Check voor de actuele kortingscode de nieuwsbrief en facebookgroep van CoDe!
Calco 3.0

Calco

Ben jij ambitieus, leergierig en op zoek naar een vliegende start van je carrière? Dan is ons unieke IT-traineeship de Calco MasterClass® iets voor jou! We zijn jaarlijks op zoek naar meer dan 400 enthousiaste starters met hbo/wo-denkniveau. Geen studieachtergrond in de IT? Geen probleem, ruim 95% van onze trainees heeft een andere opleiding gevolgd. Wat voor ons wel belangrijk is, is dat je affiniteit hebt met IT en niet kunt wachten om aan de slag te gaan.
Crimibox icoon wit

Crimibox

Met een Crimibox ontvang jij het bewijsmateriaal rechtstreeks van de crime scene. Doorblader politiedossiers, foto’s en raadselachtig bewijsmateriaal en strik die sluwe moordenaar! Maar gerechtigheid voor het slachtoffer is even belangrijk. Daarvoor moet je out of the box denken. Schuim het internet af en gebruik sociale media om de geheimen van jouw hoofdverdachten te ontrafelen. Speur naar de waarheid in bloedstollende moordzaken, alleen of met familie en vrienden. Vandaag ontdekten al meer dan 30.000 Belgische en Nederlandse detectives hoe het voelt om een échte detective te zijn. Allemaal dankzij Crimibox! Zien wij jou ook terug op de crime scene, detective?
ILH_Logo Blauw groot

Ineidenhuren

Inleidenhuren B.V. is de leukste én de eerlijkste verhuurmakelaar van de regio Leiden. We zijn gespecialiseerd in het verhuren van kamers, studio’s en kleine appartementen. Veel van wat bij ons wordt aangeboden wordt ook door ons beheerd. Daardoor heb jij één aanspreekpunt voor alles wat met jouw woning te maken heeft. Tot slot heb je bij Inleidenhuren zelf invloed op je kansen op een bezichtiging. Wij werken namelijk aan de hand van het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Leuker, eenvoudiger en toegankelijker.

In Samenwerking Met:

Faculteit Rechtsgeleerdheid – Universiteit Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een van de grotere faculteiten van Universiteit Leiden. Met haar internationale oriëntatie en haar wortels diep in de Nederlandse rechtsorde, heeft de faculteit vele generaties juristen opgeleid voor de kernfuncties van de rechtsstaat. In haar onderzoek beperkt de faculteit zich niet tot een enkel speerpunt, maar streeft ze naar excellent en innovatief onderzoek over de volle breedte van het recht. De faculteit in het algemeen en de afdeling Criminologie in het bijzonder werken nauw samen met de studievereniging Corpus Delicti. Zonder de samenwerking en ondersteuning van hen zou veel van wat wij doen niet mogelijk zijn.

Nederlandse Vereniging voor Criminologie – NVC

Op 17 juni 1974 werd de Nederlandse Vereniging voor Kriminologie opgericht – omdat criminologie toentertijd met een ‘k’ werd geschreven was de verenigingsnaam NVK. Op de ledenvergadering van 5 februari 2013 stemde iedereen echter voor de naamsverandering en sindsdien is de verenigingsnaam NVC.

De NVC wil de belangen behartigen van de Nederlandse criminologie en van alle (aankomende) Nederlandse criminologen. Zij richt zich hierbij nadrukkelijk op mensen uit verschillende disciplines, die werkzaam zijn op het terrein van de criminologie. Voor haar leden belegt de NVC regelmatig gratis themabijeenkomsten over actuele onderwerpen. Voorts wordt ieder jaar een congres georganiseerd dat een beeld geeft van recent Nederlands onderzoek op het terrein van de criminologie. CoDe is hier elk jaar aanwezig om ondersteuning te bieden op het congres.