Werkbezoek Verizon

Werkbezoek Verizon

Werkbezoek Verizon

by
32 32 people viewed this event.

Woensdag 29 september zal de BUIT een bezoek brengen aan Verizon in Amsterdam*. Verizon is één van de grootste communicatiebedrijven ter wereld en ze zijn gespecialiseerd in cybercrime. Verizon houdt zich onder andere bezig met het beveiligen van de netwerken van bedrijven. Daarnaast treffen zij voorbereidingen voor eventuele cyberaanvallen. Slachtofferschap van cybercriminaliteit komt namelijk ook steeds vaker voor, wat dit een enorm interessant werkbezoek maakt. Dus wil jij graag een kijkje achter de schermen bij dit enorme communicatiebedrijf, meld je dan snel aan via www.codeleiden.nl!

 

Aanmelden kan tot woensdag 22 september 12:00. Bij meer aanmeldingen dan plekken zal er worden geloot. Vragen? Stuur een e-mail naar buit@codeleiden.nl

 

*De BUIT is nog in contact met Verizon over de mogelijkheden om het werkbezoek fysiek te laten plaatsvinden, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom corona aankomende weken. Mocht een fysiek bezoek niet mogelijk zijn, dan zal het werkbezoek online plaatsvinden. Zodra hier meer informatie over is zal dit bekend worden gemaakt via de website en het facebookevenement.

You must sign in to register for this event.

22 spots left
 

Datum & Tijd

29-09-2021 | 10:00 to
29-09-2021 | 12:00
 

Locatie

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

 

Registration End Date

22-09-2021

Share With Friends