Registrations have closed.

Stageborrel

by
157 157 people viewed this event.

Lief CoDe-lid,

Ben jij nog op zoek naar een stage of wil je je alvast oriënteren op je mogelijkheden? Op dinsdagavond 22 november zal van 19:00-21:00 een stageborrel worden georganiseerd in het restaurant van het KOG, waarbij je in een klein groepje langs 8 verschillende instanties gaat om te speeddaten.

De rondes duren telkens 10 minuten en je kan hierin alles vragen, van het aanmelden, tot de dagelijkse gang van zaken en de doorgroeimogelijkheden bij hun bedrijf! Vanaf half 9 is de afsluitende borrel waarin jij nogmaals in gesprek kan gaan met de bedrijven en instanties die jij het meest interessant vond. 

Aanwezige bedrijven en instanties: De gemeente Leiden, het RIEC, de Reclassering, de afdeling Directie Innovatie, Kennis en Strategie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, de Nederlandse Arbeidsinspectie, de afdeling Internationale Samenwerking van de Politie eenheid Den Haag en het NIFP.

Aanmelden kan tot 15 november 23:59! 

Liefs,

De KMaR

*Let op! Voor deze activiteit geldt een maximum aantal deelnemers. Wanneer er meer aanmeldingen dan plekken zijn zal er op 16 november om 10:30 worden geloot op de bestuurskamer van CoDe.

*Let op! Masterstudenten en ouderejaarsstudenten hebben voorrang op deze activiteit.

 

Event registration closed.
 

Datum & Tijd

22-11-2022
 

Registration End Date

15-11-2022
 

Locatie

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends