Registrations have closed.

Sollicitatietraining

by
235 235 people viewed this event.

Lieve CoDe-leden,

Hoe verder je in je studie komt, hoe belangrijker de sollicitatiegesprekken worden die je voert. Zeg nou eerlijk, een gesprekje bij de Albert Heijn heeft toch een andere lading dan die o zo leuke stage die je graag wilt volgen bij bijvoorbeeld het RIEC of De Politie. Maar hoe kun je je hier nou het beste op voorbereiden? Op dinsdag 11 oktober komt Anne-Marie Schreurs, sinds dit collegejaar loopbaan coach bij onze universiteit, van 15-17 om ons optimaal voor te bereiden op ons volgende sollicitatiegesprek.

Want hoe bereid je je goed voor op een gesprek? Wat voor vragen kun je verwachten? Hoe formuleer je goede antwoorden? En uit welke stappen is een sollicitatieprocedure opgebouwd? Krijg antwoord op deze vragen en oefen interactief met medestudenten!

Het oefenen van een sollicitatiegesprek maakt onderdeel uit van deze workshop. Neem daarvoor ook een vacature mee die jij interessant vindt of waarop je eerder al eens gesolliciteerd hebt. Dit helpt je, je nog beter voor te bereiden en in te leven in het moment dat je echt tegenover die werkgever zit.

Aanmelden kan t/m 4 oktober!

Hopelijk zien we je daar!

Liefs,

Het Twintigste Bestuur

*let op er is een maximum van 20 deelnemers aan deze training

*bij meer dan 20 aanmeldingen zal er op 5 oktober om 12 uur worden geloot op de bestuurskamer

Event registration closed.
 

Datum & Tijd

11-10-2022 | 15:00
 

Registration End Date

05-10-2022
 

Locatie

 

Event Types

Share With Friends