Overkoepelende Masteravond

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Overkoepelende Masteravond

februari 13 @ 16:30 - 21:00

Nu de kerstvakantie voorbij is en het tweede semester van start is gegaan, betekent dit dat het felbegeerde bachelor diploma ook eindelijk in zicht komt. De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat is de vervolgstap? Een tussenjaar of toch meteen doorstromen naar de master?

Om jullie een handje te helpen, is in samenwerking met de studieverenigingen Corpus Delicti uit Leiden, Crime Does Pay uit Amsterdam en Criminologie In Actie uit Rotterdam een overkoepelende masteravond georganiseerd! Op donderdag 13 februari zullen alle criminologisch relevante masters, die in Nederland aangeboden worden, op één avond de revue passeren.

De vertegenwoordigers van de masters zullen allen tweemaal een presentatie houden. Voor de pauze kun je de presentaties van drie masters bijwonen. Na de pauze kun je opnieuw uit alle masters kiezen en drie presentaties bijwonen. In totaal kun je dus zes van de twaalf masterpresentaties bijwonen. Daarnaast zijn er in de pauze en tijdens de borrel stands aanwezig, waar vragen gesteld kunnen worden aan studenten en hoogleraren van alle masters. Afsluitend zal er een gezellige borrel plaatsvinden in het restaurant van de Universiteit Leiden.

De aanwezige Masteropleidingen:

Amsterdam:
– Interventiecriminologie
– Opsporingscriminologie
– International Crimes, Conflict and Criminology

Rotterdam:
– Wijk, Web en Wereld
– International Master’s in Advanced Research in Criminology

Den Haag
– Crisis & Security Management (onder voorbehoud)

Utrecht:
– Global Crime
– Crime, Punishment and Security

Maastricht:
– Forensica, Criminologie en Rechtspleging

Leiden:
– Forensische Criminologie
– Comparative Criminal Justice
– Criminologie en Veiligheidsbeleid

Voor meer informatie over de masters zie https://docs.google.com/document/d/1lMfdp-ZjdRtOqEz3B487xXJ1H6Ov5_SdMHUEPH1UbK8/edit?usp=sharing

Houd de facebookpagina in de gaten voor alle actuele informatie.

N.B. de master Victimology and Criminal Justice (Tilburg University) zal dit jaar niet aan bod komen, omdat deze master in 2020-2021 niet aangeboden zal worden.

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
16:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

KOG
Steenschuur 25
Leiden,