Training: Hoe vind ik een baan die bij mij past?

Training: Hoe vind ik een baan die bij mij past?

Training: Hoe vind ik een baan die bij mij past?

by
79 79 people viewed this event.

Tijdens een studie zul je jezelf al regelmatig de vraag stellen wat je ‘later’ zult gaan doen met alle kennis en vaardigheden die je op doet. Wat voor banen zou ik kunnen uitvoeren? Welke werkgevers zijn op naar mij? En wat wil ik eigenlijk? En ook als je (ongeveer) weet wat je zoekt, heb je de baan of stage van jouw keuze nog niet direct gevonden. Waar begin je dan met zoeken?

 

Deze workshop is bedoeld voor studenten die een beter beeld willen krijgen van wat zij zoeken en wat verschillende manieren zijn om hiernaar op zoek te gaan. Als je helder hebt wat je zoekt in een baan, dan helpt deze workshop om interessante werkgevers te identificeren, contacten te leggen, om uiteindelijk gericht te gaan solliciteren en te kunnen toelichten waarom deze baan bij jou past.

 

In de workshop “Hoe vind ik een baan die bij mij past? Krijg je praktische tips voor het zoeken naar interessante werkgevers en vacatures. Ook bespreken we hoe je waardevolle contacten legt en hoe je deze contacten kunt inzetten voor jouw loopbaan. Het gebruik van LinkedIn komt hierbij zeker ook ter sprake.

 

De training zal online plaatsvinden op woensdag 14 april van 13:30 – 14:30, aanmelden kan t/m woensdag 7 april 14:00. Bij vragen, stuur een e-mail naar buit@codeleiden.nl.

Event registration closed.
 

Datum & Tijd

14-04-2021 | 13:30 to
14-04-2021 | 14:30
 

Locatie

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

 

Registration End Date

07-04-2021

Share With Friends