Training: Defensity College

Training: Defensity College

Training: Defensity College

by
55 55 people viewed this event.

Lieve leden,

 

Je bent student criminologie en merkt dat je naast je studie een extra uitdaging zoekt. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij jou als persoon, maar ook bij jouw criminologische kennis. Wil jij jouw kerncapaciteiten optimaal benutten én een positieve impact maken op de wereld om je heen? Dan is Defensity College hét academische werkstudentenprogramma voor jou! Defensity College is het werkstudentenprogramma van het Ministerie van Defensie voor academische studenten. Defensity College verbindt de Krijgsmacht met jou, door je een bijbaan in de organisatie aan te bieden en je te vormen tot militair. Jij bent een schakel naar de samenleving, doordat jij aan jouw omgeving kunt laten zien waarom Defensie hard nodig is om te leven in vrijheid en veiligheid.

 

Leer tijdens onze interactieve ethisch-dilemma workshop wat voor leider jij bent én hoe jij relevante werkervaring op kan doen en persoonlijke ontwikkeling door kan maken als werkstudent bij het Ministerie van Defensie. Tijdens deze workshop zul je aan de hand van verschillende real-life situaties jouw leiderschapsstijl ontdekken en hoe je dit toepast in de praktijk. Want leiderschap is niet alleen zeggen, leiderschap is ook vooral doen!

 

Aanmelden voor deze activiteit kan vanaf woensdag 5 mei 09:00 tot donderdag 13 mei 09:00. Voor deze activiteit geldt VOL=VOL. Of deze activiteit fysiek of online zal plaatsvinden, wordt nog bekend gemaakt!

 

Liefs,

het A-Team

Event registration closed.
 

Datum & Tijd

18-05-2021 | 14:00 to
18-05-2021 | 16:00
 

Event Types

 

Event Category

 

Registration End Date

13-05-2021

Share With Friends