Studiereis Helsinki & Tallinn

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Studiereis Helsinki & Tallinn

april 4 - april 14

Gratis

Lieve CoDe-leden,

Het was voor de SPIOn afgelopen weken een hele uitdaging om de locatie geheim te houden en veel van jullie hebben hun hersenen laten kraken over de lastige hints. Afgelopen dinsdag mochten wij met trots dan eindelijk bekendmaken dat de grote studiereis naar Helsinki & Tallinn zal gaan!!
Tien dagen lang gaan we in de Finse en Estse hoofdsteden criminologisch relevante activiteiten doen. Op de planning staat onder andere een bezoek aan de grenspolitie, en gaan we de universiteit in Helsinki bezoeken! Ook aan ontspanning en gezelligheid is gedacht: We gaan naar een Finse sauna (mét badkleding ?) en aangezien Pasen valt tijdens de grote reis gaan we dit uiteraard vieren met een paasontbijt. Natuurlijk staan er nog veel meer leuke en interessante activiteiten op de planning, dus stay tuned!

De reis zal plaatsvinden van 4 tot en met 14 april 2020 en zal (onder voorbehoud) ongeveer €695,- gaan kosten. Deze prijs is inclusief de vlucht en het verblijf.
Er is plek voor 30 criminologiestudenten (let op: eerstejaars studenten kunnen helaas niet mee!). Inschrijven kan vanaf nu tot en met 19 januari 23:59 en als er meer aanmeldingen zijn dan plekken, zal er worden geloot! Aanmelden voor deze epische reis kan via de site en stuur naar reis@codeleiden.nl een mailtje met je motivatie!

Wij hebben er ontzettend veel zin in!! ?

Liefs,
de SPIOn

Gegevens

Begin:
april 4
Einde:
april 14
Kosten:
Gratis

Organisator

SPIOn

Aanmelden

Studiereis
Stuur de aanmelding naar:

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Alleen leden kunnen zich aanmelden, log in om verder te gaan