AFGELAST – Interfaculty Congress – Interfacultair Congres

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

AFGELAST – Interfaculty Congress – Interfacultair Congres

februari 19 @ 18:30 - 23:00

Op woensdagavond zal 19 februari het Interfacultair Congres plaatsvinden.

Het programma ziet er als volgt uit:
18:30-18:45 Inloop
18:45-19:15 Openingslezing
19:25-20:10 Ronde 1
20:20-21:05 Ronde 2
21:15-22:00 Slotlezing
22:00-23:00 Borrel

Het congres zal afgetrapt worden met de openingsspreker: Erick van Zuylen. Hij is de pedel van de universiteit en zal vertellen over zijn dagelijkse werkzaamheden als pedel. Vervolgens zal de eerste workshop ronde bestaan uit Jan Dirk de Jong en Sanne Boer. Jan Dirk de Jong is de eigenaar van adviesbureau Rebond en werkt sinds 2014 als lector Aanpak Jeugdcriminaliteit bij de Hogeschool Leiden en als universitair docent Criminologie in Rotterdam. Sanne Boer is onderzoeksjournalist en maker van de podcast ‘De moord op Patrick’.

In de tweede workshopronde zullen Patricia Bakker, Lard Munten en Annelien Bouland aan het woord komen. Patricia Bakker is gedragswetenschapper bij William Schrikker. Deze instelling zet zich in voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg. Lard Munten is business consultant en zal vertellen over organisatieculturen binnen bedrijven. Annelien Bouland zal vertellen over de valkuilen van bemoeienis met vrouwenrechten in the Global South. Tot slot zal Jorrit van den Berg de slotlezing verzorgen. Hij zal vertellen over de werkzaamheden als wetenschappelijk onderzoeker bij de drugsafdeling van het Nederlands Forensisch Instituut.

Via de onderstaande link kunnen jullie je aanmelden voor het congres en de workshops selecteren waar je geïnteresseerd in bent. Het congres is gratis toegankelijk voor alle studenten van de Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Opgeven via de link is echter wel verplicht. We hopen jullie in grote getalen te mogen ontvangen! https://forms.gle/wpXPegq4qXA1iX7i8

Gegevens

Datum:
februari 19
Tijd:
18:30 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

KOG
Steenschuur 25
Leiden,