CoDe-spelshow

CoDe-spelshow

Registrations have closed

CoDe-spelshow

by
78 78 people viewed this event.
We zijn alweer in februari beland dus er staat weer een heuse bindingsactiviteit voor de deur. Op maandagavond 22 februari organiseren wij een CoDe-spelshow, die jullie onder het genot van een drankje kunnen bijwonen. De spelshow zal bestaan uit highlights van de succesvolle online-activiteiten van het afgelopen jaar, daarnaast hebben wij hier ook leuke nieuwe elementen aan toegevoegd. Natuurlijk wordt de avond afgesloten met het bekendmaken van de grote winnaar van de spelshow, die een mooie prijs in ontvangst zal nemen. Bovendien komt het bestuur (als jij in de buurt woont) voor de activiteit bij jou thuis een zogenaamd bindingspakket afleveren*, zodat je optimaal mee kunt doen met de spellen!
Deze bindingsactiviteit is dit jaar ook toegankelijk voor leden die geen commissie doen. Ben jij nog niet (vaak) bij onze activiteiten geweest maar lijkt het je wel leuk om je medestudenten te leren kennen en heb je zin in een gezellige avond? Meld je dan vooral aan!
Als jij als actief lid iemand naar deze activiteit laat komen die geen commissie doet, krijgt jouw commissie hier commissiepunten voor! Dus trommel je studievrienden op om samen te genieten van deze onvergetelijke avond.
Ps. Er zit veel voorbereidingswerk in deze activiteit, om alles soepel te laten verlopen en de rondes kloppend te houden zouden wij het zeer waarderen als iedereen voor zijn/haar eigen scherm zit en individueel meespeelt.
Aanmelden kan tot en met maandag 15 februari 23:59 via de link in de besloten Facebook-groep. Wees op tijd want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vol = vol.
*: helaas kunnen wij niet half Nederland rondreizen om de pakketten af te leveren, maar als jij wat verder weg woont, nemen wij contact met je op met een passende oplossing, zodat ook jij optimaal mee kunt doen met de activiteit!
Event registration closed.
 

Datum & Tijd

22-02-2021 | 20:00 to
22-02-2021 | 23:00
 

Locatie

Online Event
 

Event Types

 

Registration End Date

01-02-2021

Share With Friends